Radno vrijeme: pon-pet: 08h-22h • sub: 10h-20h

Olympic Fitness namijenjen je prije svega rekreativcima.

Cilj naših programa je omogućiti Vam profesionalne, sigurne i izbalansirane načine vježbanja i stvoriti tako mjesto na kojem ćete se ugodno osjećati.
Olympic Fitness Rijeka

Fitness centar Olympic pruža svojim članovima najvišu kvalitetu treninga, rekreacije i edukacije. Cilj naših programa je omogućiti Vam profesionalne, sigurne, izbalansirane i zabavne načine vježbanja. Nudimo Vam različite varijacije uvodnih, srednje teških i naprednih satova čiji je glavni cilj razvoj kardiovaskularnog sustava, snage, fleksibilnosti kao i oblikovanje Vašeg tijela.

Naši educirani instruktori pomoći će Vam u svladavanju raznih tehnika vježbanja koje odgovaraju Vašem stupnju spremnosti i afiniteta.

U ugodnom okruženju naše vrhunski opremljene teretane, sve vježbe vode se pod nadzorom školovanih trenera, koji će svakom članu preporučiti oblik aktivnosti i način treniranja, a na Vaš upit i izraditi program treninga.

Na 600 m2 nalazi se:
Fitness je opremljen najsuvremenijom CYBEX opremom, vrhunskim cardio spravama i prostorom za funcionalni trening.

Cjelodnevni termini za vježbanje: Ponedjeljak-petak: 8:00-22:00 | Subota: 10:00-20:00

Siniša Štemberger

Siniša Štemberger

Trener
Siniša je jedan od trenera Olympic Fitnessa kojeg ćete vidjeti na grupnim treninzima - prije svega Siniša vodi Dobro Jutro grupu i Conditioning. Također vodi i individualne treninge.
Mateo Antić

Mateo Antić

Vlasnik i trener
Mateo je vlasnik Olympica i jedan od trenera kojeg ćete vidjeti na grupnim treninzima, te koji će sa vama raditi individualne treninge.
Marko Vladilo

Marko Vladilo

Trener
Marko je jedan od trenera Olympic Fitnessa kojeg ćete vidjeti na grupnim treninzima - prije svega vodi Basic Training For Life grupu. Također vodi i individualne treninge.